Linken

Dinsdag 30 September 2003 om 16:21

Links houden de gemoederen danig bezig. Na Endemol's Sterrenbeurs linkverbod en Edward Breedvelds aanvaring met de Makro over een deeplink, schrijft Dave Winer een essay over links voor BloggerCon. Hij breekt overigens zijn eigen regels door aan het einde van het essay niet te linken naar een geciteerde bron. Voor wie echt diep wil graven: eind vorig jaar heeft Deborah Lakerveld een uitstekende scriptie geschreven over 'Verboden links' (pdf) vanuit privaatrechtelijk perspectief.
Zo, ik ben even uitgelinkt - en u kunt weer vooruit met lezen ;-)

Hiervoor: "Clark en de snelheid van het licht" | Hierna: "Nogmaals Clark" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for Deborah Lakerveld

Zo maar speuren op het internet: via google kijken of je naam voorkomt op internet. Zo kwam ik hier. Leuk dat mijn scriptie “uitstekend” wordt genoemd en dat hij gelezen wordt! Had je hem goed gelezen dan weet je dat je mijn toestemming had moeten hebben om vervolgens in jou stuk weer te linken naar mijn scriptie via de UU. Maar ja zo werkt het nu eenmaal niet.. haha. Ik vind het prima hoor! Dus bij deze..
By the way, misschien leuk om te weten: mijn scriptie is genomineerd voor de ITeR scriptieprijs. 28 november wordt de winnaar (wie van de vier) bekend gemaakt tijdens het ITeR congres in het Kürhaus.

Deborah Lakerveld ( E-mail ) · 12-11-’03 12:31 · Reageer op Deborah LakerveldVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!