Op ieder doosje pas een dekseltje

Dinsdag 14 Oktober 2003 om 09:15

Deze week hebben we vakantie. Oorspronkelijk wilden we kamperen, maar ik slaag er niet in de rest van het gezin te overtuigen van de geneugten van het slapen onder tentdoek in de herfst ;-). Niet getreurd, vakantie is voor mij 'geen verplichtingen en lekker de tijd voor elkaar', en dat kan ook prima vanuit huis. Gistermiddag hebben we een heerlijke cache gelopen, een wandeling van ruim 5 uur over de Zuid-Veluwe, smullend van de laatste bosbes en een handvol . Zwammen in en maten, tegen het kleurrijke decor van en in herfsttooi. Naast veel van grof wild zagen we ook tweemaal zwijnen wegschieten. Sommige stukken van de route waren volledig door ze omgeploegd... Tegen half zes trok Jochum de uit de grond. Op de terugweg hebben we de telescoop opgehaald, die ik bedoeld had voor de sterrenhemel boven de Vogezen. Ach, dat zijn dezelfde sterren als boven Nieuwegein. Nu maar hopen op een paar heldere nachten!


Hiervoor: "Vatican - condoms don't stop HIV" | Hierna: "Oude foto's" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

Reisgenoten

gravatar for Ettje

Volgens de voorspellingen zijn de komende nachten helder en koud.
Maar er is natuurlijk wel een verschil met de nachten in de Vogezen en de nachten in Nieuwegein. Zo donker als het daar is wordt het bij jullie nooit!!!! Tenzij de stroom uitvalt! Misschien een optie om daar wat aan te doen ;-)
Of je gaat nog een nachtje doorbrengen op de Bossem in Lattrop. Dat kan tegenwoordig zeer comfortabel. Want daar is het nog ècht donker!

Mutti

Ettje ( E-mail ) · 14-10-’03 14:15 · Reageer op EttjeVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!