Unieke Dwarreling

Woensdag 15 Oktober 2003 om 11:14

We hadden de smaak te pakken gekregen, na 'Op ieder doosje past een dekseltje'. De bedenkster van die cache, Dwarreltje, heeft meer van dit soort juweeltjes uitgezet. Gistermiddag hebben we haar 'Unieke Dwarreling' gelopen, een tocht van dik 15 kilometer over de Zuid-Veluwe. De parkeerplaats stond bomvol, maar onze vrees bleek onterecht: het gebied absorbeert al die gasten . We zijn tijdens zes uur wandelen maar vijf mensen tegengekomen. Een daarvan was een schaapsherder, die zijn drenkte bij een poel. Twee honden assisteerden hem bij zijn werk: een boeiend samenspel! De route voerde langs paadjes soms niet breder dan een oud wildspoor, waar we in overheen moesten, kris-kras door een van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is. De tocht verliep voorspoedig, maar we zijn te laat begonnen. De zon voor we de derde (van vier) caches konden localiseren, en toen waren we hemelsbreed nog 3,5 kilometer verwijderd van de parkeerplaats. Tijd om de aftocht te blazen, want 's avonds is het gebied voor de dieren. Op de terugweg naar de auto zagen we verscheidene silhouetten van grof wild dat, gebruik makend van de dekking van de invallende nacht, fourageerde. Deze cache gaan we binnenkort afmaken - maar vandaag houden we even rust ;-)

Hiervoor: "Oude foto's" | Hierna: "Mozilla Firebird 0.7 is uit!" | Naar de voorpagina | E-mail zenz

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!