OvJ Plooy stapt op

Donderdag 19 Februari 2004 om 11:06

Neerlands grootste en meest geprofileerde 'crimefighter' Koos Plooy stapt op. Het OM schreeuwt weliswaar in een persbericht Officier Plooy blijft bij OM in Amsterdam, maar de bottomline is natuurlijk dat de georganiseerde misdaad precies datgene heeft bereikt wat ze wilde in deze geruchtmakende affaire. Plooy, sleutelfiguur in de bestrijding van de zware georganiseerde criminaliteit, werd bedreigd met de dood. Via een verdachte kon het OM informatie krijgen over de bron van die bedreigingen, maar er kwam geen toestemming om een deal met de man te sluiten. Toegegeven, deals sluiten met misdadigers is een kwestie van zorgvuldig belangen afwegen en niet iets wat je al te lichtvaardig moet doen. In dit geval lijkt me echter de slechtst mogelijke keuze gemaakt, met maximaal verlies.

Hiervoor: "Apple & RSS" | Hierna: "Apple schuldenvrij" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!