Operation Iraqi Sunrise nabeschouwing

Dinsdag 24 Februari 2004 om 13:40

De Crew van 'Ook Goeiemorgen' doet ijverig z'n best om de verpletterende indrukken van de afgelopen week van zich af te schrijven. Michiel zorgde voor de verslaggeving door tijdens de trip een gedetailleerd online dagboek bij te houden op zijn weblog, Adam schreef onderweg naar Miami een nabeschouwing waarin hij probeert de gebeurtenissen samen te vatten en te duiden. Een goed verhaal - ik weet niet of ik het op alle fronten met hem eens ben, maar ik vind het een goede bijdrage aan de beeldvorming over de situatie in Irak.


Kanttekening: Adam roept altijd 'Spellchecken is voor mietjes', maar dan ben ik maar een mietje ;-). De gebrekkige grammatica en spelling vormden voor mij persoonlijk een hinderlijk en nodeloos obstakel, dat eenvoudig uit de weg kon worden geruimd. Een gecorrigeerde, geredigeerde versie (evensneltussendoor-werk, dus ongetwijfeld nog niet foutloos) treft u daarom hier aan (pdf).

Eddum Kurrie

Hiervoor: "Balkenende en Innovatie" | Hierna: "Familienamen in Nederland" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Tom

Was dit nu echt nodig? Zou iemand hierin zijn geinteresseerd?

Tom ( E-mail ) · 25-02-’04 10:50 · Reageer op Tom

gravatar for Gert Jan

Ach, nodig… Als mensen de moeite nemen zich een mening te vormen over een onderwerp dat me boeit, neem ik graag de moeite die mening tot me te nemen. Als oud-redacteur ervaar ik de ‘minor glitches’ in spelling en grammatica in Adam’s stuk echter als een hinderlijke onderbreking van m’n leesritme. Ik had ‘m daarom in eerste instantie voor mezelf even geredigeerd. Laten we ‘t maar op een beroepsdeformatie houden ;-)

Het leek me daarna niet meer dan logisch het resultaat online te zetten: wellicht kon iemand anders er dan ook nog van profiteren. Sindsdien is het PDFje volgens het serverlog al meer dan 400 keer gedownload. Daarmee is de tijd die ik erin gestopt heb wat mij betreft zinvol besteed.

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 25-02-’04 11:09 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!