The Passion Of The Christ

Woensdag 31 Maart 2004 om 13:19

Vanavond, een dagje eerder dan de aangekondigde releasedatum, vertoont City Utrecht 'The Passion Of The Christ'. Rineke wil graag eerst mijn recensie horen, dus ga ik alleen. De reacties die ik tot nu toe heb gehoord en gelezen zijn zeer uiteenlopend. Het 'onderwerp' ligt me erg na aan het hart, dus weet ik nog zo niet wat mijn reactie zal zijn. Ik verheug me dan ook niet op een avondje bios, maar voel eerder een schroom, iets als angst bijna. "Kom op zeg, 't is een film!" hoor ik u zeggen. En dat is waar, geen reden voor overspannen reacties. Ik zal het wel zien. Letterlijk. - Review

- Kanttekeningen

- Ondertitels

- Timon Ramaker

- The Life

- Passion weblog

Hiervoor: "A consultant's fable" | Hierna: "TV opnemen vanaf je mobiel" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!