TV opnemen vanaf je mobiel

Woensdag 31 Maart 2004 om 14:09

Nokia 3660Opera komt met 'mobileIPG', een interface om 'web-enabled' videorecorders via je telefoon te kunnen programmeren. Met je GSM (voorzien van Symbian en Opera) browse je door een online programmagids, waarna een druk op de knop volstaat om de video (of harddisk recorder) thuis opdracht te geven het gewenste programma op te nemen. De interface, die volledig is gebaseerd op open standaarden (XML, HTML, DOM) biedt ook nieuwe commerciële kansen: op basis van je profiel kan de IPG provider je tijdig voorzien van MMS-jes met kijktips. Tegen betaling, uiteraard... kassa!

Persbericht Opera

Hiervoor: "The Passion Of The Christ" | Hierna: "The Passion of the Christ - Review" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Frrrrrr...

Ja, het dataverkeer moet nodig aangejaagd worden, is het devies van de telco’s. Maar hoevaak heb je de behoefte videobeelden te bekijken en dat er dan geen tv in de buurt is, of een laptop/computer met breedbandinternet dan wel gprs/umts?

Frrrrrr... (URL) · 01-04-’04 00:49 · Reageer op Frrrrrr...

gravatar for Lisa Jacobs

Ik vind het best top dat je nu tv kan kijken op je mobiel. Vraag me af of je dit soort dingen niet alleen voor symbian zal zijn maar ook voor bijvoorbeeld android of voor de iPhone. Als ik bijvoorbeeld kijk naar deze (GSM top 10) dan staan daar echt veel telefoons bij met verschillende besturingssystemen.

Lisa Jacobs ( E-mail ) (URL) · 30-12-’10 08:28 · Reageer op Lisa Jacobs



Verder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!