Opsporing verzocht

Maandag 10 Mei 2004 om 10:20

Voortaan wekelijks op de Tiscali website: een opsporingsbericht, in samenwerking met het OM en de politie. Volgens Rieke Samson-Geerlings, hoofdofficier van justitie in Utrecht, sluit de mogelijkheid om een wekelijks opsporingsbericht op de internetpagina van Tiscali te plaatsen goed aan bij de wens om zoveel mogelijk gericht een doelgroep te benaderen. 'De vraag voor politie en OM is niet langer alleen: zetten we het opsporingsmiddel in, maar ook binnen welke doelgroep denken wij de meeste bruikbare tips te krijgen. Het eerste bericht gaat over een overval op een videotheek door een groep van vijf daders, vier negroide types en een jongen met een Marokkaans uiterlijk, 20-22 jaar, donker blauwe jogging(stof) vest met capuchon, dreadlocks tot boven de oren en gebreid zwart mutsje op. Als dit bericht 'doelgroepgericht' wordt verspreid, dan heeft het OM een tamelijk verwrongen beeld van de Tiscali bezoekers...

Tiscali

Hiervoor: "Just Go..." | Hierna: "Google Blog" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!