At the Turn of the Tide III (of zo)

Vrijdag 11 Juni 2004 om 09:16

Even een update over de ontwikkelingen rondom werk. Met twee bedrijven in de IT- en Telecombranche ben ik in gesprek, een derde partij (een stichting voor internationale kinderhulp) haakte deze week af: "Op basis van de inhoud van cv's en begeleidend schrijven van enkele andere kandidaten, gaan wij er vooralsnog van uit dat wij uit die selectie en na afloop van nog volgende gesprekken een goede kandidaat zullen kunnen benoemen in de bovenstaande functie." Jammer dat dit traject stopt, dit werk ligt me na aan het hart en ik had graag een bijdrage geleverd. Tegelijk ben ik blij dat er voldoende belangstelling is van gekwalificeerde en betrokken kandidaten: dat is een hele goede zaak. Dinsdagochtend heb ik een gesprek bij de EO. Een hele inspirerende werkomgeving, weet ik van de bezoekjes die ik daar al eerder bracht. Hoewel ze me te 'zwaar' vinden voor wat ze zoeken, gaan we daarom toch de mogelijkheden bespreken. I'll keep you posted!

Hiervoor: "Verkiezingen EP II" | Hierna: "Ray Charles, The Genius of Soul" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!