Zafi.B

Maandag 14 Juni 2004 om 14:55

Vanmorgen in de mail: een vriendelijke groet namens de redactie taalsite primair onderwijs, op te halen als e-card bij Postkaarten.nl. Toen ik voor de veiligheid hun site bekeek, bleek die 'groet' het Zafi.B virus - lang leve iMail op m'n Mac, die niet gevoelig is voor dit soort grappen en grollen, in tegenstelling tot Outlook (Express). Zafi.B molesteert virusscanners en firewalls, waarmee uw verdediging tegen andere boosdoeners onderuit wordt gehaald. Mocht u een softwareuitwisseldienst (Peer-to-peer) gebruiken, dan kopieert hij zich naar de gedeelde mappen onder de naam 'winamp 7.0 full_install.exe' of 'Total Commander 7.0 full_install.exe'. Een effectieve strategie: hij blijkt zich razendsnel te verspreiden. U bent dus gewaarschuwd!

Hiervoor: "De Bedriegers Bedrogen" | Hierna: "Back on track" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!