Gaat u er maar even voor zitten...

Woensdag 28 Juli 2004 om 21:23

... dat wil zeggen, als u geïnteresseerd bent in onze vakantiefoto's. Van de ruim 500 foto's is circa de helft gewogen en te licht bevonden voor presentatie in bredere kring. Dan blijft alsnog een bytesbrij over van heel veel plaatjes - waarbij ik niet de illusie heb dat elk plaatje voor iedere bezoeker even boeiend zal zijn, maar daarvoor vraag ik graag uw begrip. Kole's Queeste wordt tegenwoordig bevolkt door familie, vrienden, stamgasten en een paar honderd min of meer toevallige passanten. Da's een gevarieerd gezelschap, en de huidige selectie foto's biedt hopelijk voor elk wat wils of wellicht kan ik beter zeggen: suum cuique, ieder het zijne. Pik eruit wat voor u bedoeld is en laat de rest voor wat het is: een stapel vakantiefoto's. Veel plezier gewenst!

Hiervoor: "Gerepatriëerd" | Hierna: "Plaatjes" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!