Musica est Dei donum optimi

Maandag 13 September 2004 om 10:02

Klik grootZaterdagmiddag even bij Feedback binnengestapt. Jochum kreeg een gitaar, een maatje kleiner nog dan een driekwart - laten we 't een halfje noemen. Hij is helemaal verguld en oefent de ganse dag... ;-) De percussierugzak die Joëlle en ik altijd meenemen als we in de kerk begeleiden is aangevuld met een tamboerijn (die meteen 's zondags is ingewijd), het keyboard heeft een standaard en een voetpedaal gekregen en de 'thuisstudio' is verrijkt met een Behringer UB802 mixing console met fantoomvoeding, zodat we onze condensatormicrofoon nu ook thuis kunnen gebruiken. Zondagavond gingen Rineke en de kids lekker vroeg naar bed, waarna ik in alle rust tot diep in de nacht kon spelen. Dat was lang geleden, en erg leuk om weer eens te doen!

Hiervoor: "De liefde van de man..." | Hierna: "Typemachine of tekstverwerker?" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!