Today... is the day.

Maandag 11 Oktober 2004 om 18:13

Christopher ReeveChristopher Reeve (52) is zondag overleden aan een hartaanval. De Superman-acteur raakte in 1995 tot aan zijn nek verlamd nadat hij van zijn paard viel. Sindsdien zette Reeve zich veel in voor het lot van de verlamde medemens. Hij richtte het Christopher Reeve Paralysis Foundation op, dat veel research naar verlamming financierde, en zorgde ervoor dat verlamming meer onder de aandacht kwam.


Voor de beursgang van WorldOnline sprak hij een promospot in over alles wat hij 'op een dag' zou gaan doen. Ik heb hier voor u de originele basistrack, zonder de muzak. De payoff 'Worldonline, Freedom of Movement' heb ik er voor u afgesloopt. Reeve heeft zijn bewegingsvrijheid eindelijk terug, en daar had hij WOL niet voor nodig.

Hiervoor: "De getuige van Bill Gates en het Innovatieplatform" | Hierna: "Geenstijl.nl" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!