Geenstijl.nl

Dinsdag 12 Oktober 2004 om 12:39

Cysonet Managed Hosting heeft besloten per direct de website www.geenstijl.nl uit haar netwerk te verwijderen. De Ddos aanvallen gericht op deze site veroorzaken teveel overlast voor onze klanten.

Aldus Cysonet op haar website. Begrijpelijk vanuit technisch perspectief, onbestaanbaar met het oog op klantvriendelijkheid. Immers, had daar niet moeten staan "...teveel overlast voor onze andere klanten"? Geenstijl.nl is toch ook een klant? Fraai is dat: word je aangevallen door een groep onverlaten, laat je provider je vallen. Even los van de vraag in hoeverre Geenstijl dit over zichzelf afgeroepen heeft, lijkt het me toch 'not done' om een slachtoffer van een Ddos aanval zo als een hete aardappel te laten vallen. En als dat ook nog conform beleid is, zoals Cysonet iets verderop meldt, dan lijkt het me voor klanten van Cysonet zaak dat beleid snel mogelijk boven tafel te krijgen!


Hiervoor: "Today... is the day." | Hierna: "Foto-iPod?" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!