Magic Desktop

Zondag 17 Oktober 2004 om 15:14

klik groter!Een schil om Windows waarmee kinderen veilig (u: "huh, 'veilig' en 'Windows' in één zin - voelt u zich wel goed GJ?") kunnen internetten, emailen, leren en spelen. Spelletjes spelen kost punten, educatieve progjes leveren punten op. Allemaal heel pedagogisch verantwoord gebouwd en (kinder-)smaakvol verpakt in vrolijke 'niets-aan-de-hand' kleurtjes. Een leuk idee, geschikt voor kids van 2 tot 12 volgens maker Easybits. Dat laatste is natuurlijk absurd: de gemiddelde brugpieper weet meer van het TCP/IP protocol dan van spelling of aardrijkskunde en legt samen met z'n vriendjes tussen huiswerk en het avondeten door nog snel even overheid.nl plat. Maar: mocht een Mac voor u geen optie zijn, dan kunt u hiermee wellicht uw kroost tot zeg een jaar of 7 oud onwetend houden, onbereikbaar voor de boze bits en bytes in de buitenwereld.


Zodra u echter de eerste tekenen van twijfel over Sinterklaas opmerkt is het tijd om er een stoomcursus internetsecurity tegenaan te gooien en de Magic Desktop naar het land der fabelen te verwijzen. Immers, de beste beveiliging blijft gezond verstand en een gedegen basiskennis van de risico's - niet blind vertrouwen in een stukje software!

Hiervoor: "Im Wunderschönen Monat Mai" | Hierna: "Groot Nieuws" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!