Land In Zicht

Donderdag 30 December 2004 om 16:50

Thomas Siffer reist met echtgenote Els en dochter Luna om de wereld per zeiljacht. Ze lagen voor anker in de baai Nai Harn in Thailand toen de tsunami de lokale gemeenschap wegvaagde. Lees zijn relaas; een verhaal van avontuur, drama, menselijk incasseringsvermogen, saamhorigheid en vastberadenheid om er samen de schouders onder te zetten. En als u uitgelezen bent, doneer! Dat kan rechtstreeks, maar ook (meer kostenefficient) via Marti. Als Thomas' actie voorbij is - en dat is vanavond om 20:00 al - kunt u natuurlijk nog altijd bij de samenwerkende hulpverleningsorganisaties terecht.


Hiervoor: "Waarschuwing voor nieuwe tsunami bij Indiaase kust" | Hierna: "In protte Lok en Seine yn it Nije Jier!" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!