Hallo, welkom bij de Rode Kruis inspreeklijn!

Donderdag 06 Januari 2005 om 18:30

Maandag schreef ik over de voicegateway die Capcave had gebouwd voor TeamDakarSport, en bij die gelegenheid zei ik al over de mogelijke doelgroep: "denk aan noodhulpverleners, of mensen die door afgelegen en onherbergzame gebieden reizen." Dat riep ik natuurlijk niet zomaar: op dat moment hadden we de techniek al kostenloos aangeboden aan verschillende hulpverleningsorganisaties, waaronder het Rode Kruis.


Het gevolg is dat Capcavers Jos, Marc, Tycho en Dirk Jan nu druk bezig zijn met het opzetten van de Rode Kruis inspreeklijn, dankzij de snelle reactie van Rode Kruis webmaster Heleen en de enthousiaste medewerking van MBC-group die direct gratis extra inbellijnen beschikbaar stelde.


De medewerkers van het Rode Kruis kunnen straks op een hele simpele manier letterlijk op de website vertellen waar ze mee bezig zijn. I love it when a plan comes together!

Hiervoor: "Quick Reference Cards" | Hierna: "Nationale Actie voor Azië" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!