Artist's Impression

Zondag 06 Maart 2005 om 20:48

Vanavond zaten Jochum (6) en Ilia 'The Incredibles' te kijken. Tot mijn verbazing zette Jochum om de haverklap het beeld stil om, gezeten op de hoek van de salontafel, de scene uit te tekenen - notitieblok op de rechterknie, het rechterbeen over het linkerbeen geslagen en in hoog tempo schetsend. Zodra het resultaat naar tevredenheid was liep hij terug naar de DVD-speler om het vervolg van de film te zien, tot er weer een scene op het scherm stond die hij wilde vastleggen. Ilia verdroeg deze filmkijksessie-met-hindernissen lijdzaam, in de wetenschap dat elk protest of verzet zinloos was. Hij kon het weten - Ilia deed dit vroeger net zo ;-)

De map met tekeningen heeft Jochum mee naar bed genomen, maar deze Spongebob van eerder vandaag wilde ik u niet onthouden.

Klik groot!

Hiervoor: "Sneeuwpret" | Hierna: "Need for Speed" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!