99.999

Maandag 27 Juni 2005 om 11:25

klik leesbaar

Als u de 100.000ste Freemail gebruiker van Nederland wilt worden, moet u vlot zijn ;-)
(update 12:05 -

)

Hiervoor: "Panteratigers" | Hierna: "Monica" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Wim

Waarom zou iemand Freemail willen gebruiken ?

Wim · 27-06-’05 14:55 · Reageer op Wim

gravatar for Gert Jan

Ehm… omdat het een gratis emaildienst is, met gratis webmail (zodat je vanuit elke plek je mail kan checken) in een volledig nederlandstalige gebruikersomgeving, met gratis antivirus- en antispamtools, met (tijdelijk) zelfs gratis challenge-respons mailmanager… Er zijn vast nog wel meer redenen te verzinnen, maar dat moet je dan maar aan een van die 100.000 gebruikers vragen ;-)

Had ik al gezegd dat het gratis is?

Gert Jan (URL) · 27-06-’05 17:05 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Wim

25 Mb opslagcapaciteit ? Haha… ik heb een gratis Gmail webmailaccount met een opslagcapaciteit van 2346 MB en
ik kan per mail 10 Mb aan data versturen. Daar kan Freemail niet echt tegenop zou ik zo zeggen… Waarom heeft een Nederlandstalige dienst eigenlijk een Engelse naam ?

Wim · 30-06-’05 10:16 · Reageer op Wim

gravatar for Gert Jan

Haha, geen idee waarom ze een Engelse naam hebben ;-)

Wat betreft Gmail (en Hotmail, en Yahoo, en al die andere diensten): blijkbaar is er een ‘markt’ voor, voor zover je daar bij gratis diensten al van kunt spreken. Gmail is wat mij betreft een vreemde eend in deze bijt, vanwege hun absurde gebruiks- en privacyvoorwaarden. Wie die heeft gelezen, wil geen Gmail account. Maar ja, niemand leest ze…

Voor de duidelijkheid: Freemail is geen product van Capcave, maar van onze klant Tiscali. Capcave host en beheert het platform en ik ben daar als technical operations manager eindverantwoordelijk voor. Voor mij persoonlijk biedt een Freemail-account weinig toegevoegde waarde, maar voor 100.000 andere Nederlandstaligen ligt dat blijkbaar heel anders. In de loop der jaren heb ik geleerd dat mijn internetgebruik op geen enkele wijze representatief – laat staan normatief – is voor de gemiddelde internetter. Die groep is sowieso zó groot en zó divers, dat voor onwaarschijnlijk veel producten blijkbaar een voldoende grote doelgroep te vinden is. Wat me nog veel meer verbaast is dat volgens het CBS 3,8 miljoen volwassen Nederlanders nog nooit het Internet hebben gebruikt. Niet voor surfen, niet voor mail, gewoon niet. Ik kan me daar heel weinig bij voorstellen, maar het betekent in elk geval dat er nog veel groeipotentie voor Freemail is ;-)

Gert Jan · 30-06-’05 10:31 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!