Vermaakt u zich nog even?

Donderdag 25 Augustus 2005 om 16:04

Op dit moment zijn er veel verwikkelingen op het zakelijke vlak, waarover ik u verder nog niet kan berichten. Neemt u echter van mij aan dat het tijd vreet, en niet te vergeten energie. U zult het dus nog even zonder serieuze updates op KQ moeten doen. Maar niet getreurd: Engadget publiceert prachtige historisch-hilarische (of is het hilarisch historische?) content voor u.

Hiervoor: "Frère Roger" | Hierna: "Kleurtjes!" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Tri

Druk, hectisch en andere relevante woorden :)

Tri · 26-08-’05 22:54 · Reageer op Tri

gravatar for Mutti

MMMMMmmmmm, ook zonder verwikkelingen op het zakelijk vlak ken ik deze zoon niet anders dan: druk, hectisch en andere relevante woorden :) En als ‘t niet druk, hectisch en andere relevante woorden is, maakt hij zelf wel herrie genoeg… :))
Desondanks: hij is lief!!

Mutti ( E-mail ) (URL) · 27-08-’05 12:47 · Reageer op Mutti

gravatar for terp

Hulp nodig? just ask

terp ( E-mail ) (URL) · 28-08-’05 00:12 · Reageer op terp

gravatar for pipo

je bent failliet, toch ?

pipo ( E-mail ) · 04-09-’05 01:30 · Reageer op pipo

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Bijna goed. Niet ik, maar Capcave, het bedrijf waar ik sinds een jaar werk, bevindt zich in zwaar weer. De afgelopen weken stonden in het teken van een mogelijke doorstart. Capcave is een gezond, winstgevend bedrijf sinds het in juli 2004 onder nieuw management kwam. Een schuld uit het verleden lijkt het bedrijf nu alsnog fataal te worden. Joseph (de managing director) en ik proberen een management buy-out te realiseren. Ik heb het afgelopen jaar een prachtig team kunnen bouwen, en ik ben geenzins van plan dat door een historische molensteen om zeep te laten helpen. Morgen dinsdag woensdag donderdag valt de beslissing, dan zul je (zowel hier als elders ) er ongetwijfeld meer over lezen ;-) Gert Jan (URL) · 04-09-’05 08:22 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!