Meubeltjesproject

Maandag 16 Januari 2006 om 11:41


Nee, deze post is niet bedoeld om de nieuwe lightbox-extensie te promoten (al maak ik er meteen dankbaar gebruik van; klikt u maar eens op bovenstaande foto - fraai he!) en evenmin om het meubelproject van de Jeruzalemkerk in de schaduw te zetten (want dat is echt belangrijk werk, met echte meubelen, waarmee echte mensen van vlees en bloed echt worden geholpen bij een echt probleem). Maar toen ik deze link langs zag komen op Metafilter kon ik een uitroep van bewondering maar amper onderdrukken. Wat een werk, wat een toewijding en wat een prachtig resultaat! De Calvinist in mij sputtert nog zachtjes tegen: 'had die tijd niet beter besteed kunnen worden?' Wellicht, wellicht. Maar nu geniet ik even van het resultaat van deze noeste nutteloze arbeid.


Hiervoor: "Straatpastoraat en meubelproject" | Hierna: "Drivecrash" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for frans

Prachtig, inderdaad. De houten tafel met flesje wijn, aangesneden stuk Gouda-kaas en inmiddels volgeschepte borden is op het vertederende af. Wanneer schuiven de bewoners aan? Ik vraag me dikwijls af waarom kinderen én volwassenen gefascineerd raken door miniwerelden (speelgoedtreinen, Madurodam, poppenhuizen), om vervolgens over te gaan tot de verdere afbraak van de eigen grote wereld. (Hitler was dol op honden en at geen vlees, etc.) Het is misschien het beschermings-gen dat ons hier parten speelt.

frans (URL) · 25-01-’06 08:16 · Reageer op fransVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!