NORAD tapes

Donderdag 03 Augustus 2006 om 07:18

Vanity Fair publiceert tussen de zomerrecepten en het glamournieuws een artikel van Michael Bronner, associate producer van United93. Aan de hand van de originele geluidsopnamen analyseert Bronner de reactie van het North American Aerospace Defense Command. De conclusie lijkt gerechtvaardigd dat ze volslagen overvallen waren en steeds tenminste een kwartier achter de feiten aanliepen. CNN was meer bij de tijd dan deze jongens. Ook schokkend: de heroïsche verhalen van het Witte Huis over de moeilijke beslissing United93 neer te halen blijken compleet verzonnen. Het vliegtuig was al gecrashed voor ze er over na konden denken, maar om niet al te incompetent over te komen kwamen Bush's spin doctors met een alternatieve versie van de waarheid.

Hiervoor: "My Animated World" | Hierna: "Principe-akkoord: Kabelcom, Casema en Multikabel sa…" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!