Hello World!

Vrijdag 11 Augustus 2006 om 17:19

Tsja, zo voelt dat dus - bijna vier volle dagen offline. De server waarop KolesQueeste draaide is rochelend tenonder gegaan in het strijdgewoel. Dat was even schrikken, en tot overmaat van ramp was door drukke bezigheden de oplossing sneller gezegd dan gedaan...

Maar we zijn terug, ditmaal op een geheel eigen server. De komende dagen kunt u af en toe nog worden opgeschrikt door korte onderbrekingen (er komt nog een CPU'tje bij en we prikken er nog wat extra geheugen in) maar dat stelt allemaal niks voor in vergelijking met de cold-turkey kq-loze kuur die u al achter de rug hebt.

Grote dank gaat uit naar Michiel Fermie, Unix man van Tiscali, die compleet belangeloos de oude Capcave-rommelzolderserver al jonglerend een jaar lang in de lucht heeft weten te houden en er bovendien voor zorgde dat alle oude content tot de laatste byte is gered, en naar Onno, zonder wiens hulp ik nu nog steeds naar een knipperende Unix prompt had zitten staren (en u waarschijnlijk naar een foutmelding van uw browser).

Fijn dat u er weer bent.

Hiervoor: "Favoom" | Hierna: "Propaganda" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for dave

welcome back, we’ve missed you ;-)

dave (URL) · 11-08-’06 17:49 · Reageer op dave

gravatar for Jochum

Welkom terug broeder! Zijn de “familie-sites” nu ook fysiek verhuisd? Ik had niet de indruk dat m’n weblog uit de lucht geweest is.

Jochum · 11-08-’06 19:47 · Reageer op Jochum

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Thanks ;-) [Jochum:2] De familiewebsites volgen later, ik denk volgende week of zo. De nieuwe server heeft plenty ruimte (6 harddisks) en bandbreedte. Als ik jou was, zou ik meteen een echte domeinnaam registreren… Gert Jan (URL) · 11-08-’06 20:18 · Reageer op Gert Jan

gravatar for terp

Ik heb de afkick verschijnselen nog binnen de preken weten te houden ;-)

terp ( E-mail ) (URL) · 13-08-’06 12:33 · Reageer op terpVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!