Mijn spelen is leren...

Vrijdag 15 December 2006 om 11:25

Een 'jonge onderzoeker kit' rondom het thema atoomenergie met echt radioactief materiaal, een kauwende pop die net zo graag kindervingertjes als worteltjes lust, een vliegende balletdanseres die al pirouettend voor stevige snijwonden zorgt, kinderschouder-doorborende mega-darts... Een overzicht van de top 10 minder geslaagde cadeau-ideeën.


Hiervoor: "Elfjes en Visjes" | Hierna: "Duivels Genoegen" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Typische cadeautjes, voor kinderen die alles al hebben gekregen van ouders die op die manier hun schuldgevoelens wegwerken! Gewoon een spelletje met ze gaan doen, ze aandacht en liefde geven, of een mooie bos- of strandwandeling zou door zulke kinderen vele malen meer gewaardeerd worden!

Mutti (URL) · 15-12-’06 15:11 · Reageer op Mutti

gravatar for piet spaans

Voor mijn gevoel is kennis veel beter dan overspannen reacties. Ik denk niet dat deze kit erg gevaarlijk is en ik had het zelf geweldig gevonden om in mijn eigen bellenkamer sporen van elementaire deeltjes waar te nemen. Ik kan iedereen aanraden om wat kennis op te doen van nucelaire processen. Ze spelen een rol bij het ontstaan van onze aarde en zijn van zeer groot belang geweest voor het wetenschappelijk onderzoek. Zelf heb ik ook nog wat onderzoek gedaan aan de geslachtsbepaling van juveniele karpertjes, met fantastisch mooie duidelijke resultaten.

piet spaans (URL) · 15-01-’07 21:15 · Reageer op piet spaansVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!