Arend Kan Alles

Vrijdag 09 Februari 2007 om 11:32

Nieuwslezer Arend Langenberg is mateloos populair bij de kijkers van Sterren Dansen Op Het IJs. Keer op keer redt het publiek Arend en zijn Magdalena uit de klauwen van de vakjury. Uiteraard laait hier op de burelen van Sky Radio 101 FM, Radio Veronica en Classic FM de supportersgeest voor 'onze' Arend elke vrijdag op. Op het interne netwerk is een apart mapje geplaatst waarin iedereen z'n Arend-gerelateerde audio- en videomateriaal kwijt kan, en vanmorgen dook daar een videoclip in op van De Gebroeders Ko. Ik had nog nooit van ze gehoord, maar ze blijken een paar hits te hebben gescoord; iets met een toeter op een waterscooter en iets met Boten Anna. Blijkbaar hebben de heren iets met water, ontdooid of bevroren, want ze hebben nu een nummer geschreven over Arends deelname aan Sterren Dansen Op Het IJs, 'Arend Kan Alles', dat de carnavalshit van 2007 moet gaan worden.

In die videoclip grijpen opeens allemaal mensen naar de microfoon die ik net succesvol naar de periferie van mijn bewustzijn had verdrongen en waarvan de meesten bovendien bij mijn weten geen zangers zijn. Zo staan daar bijvoorbeeld Emiel Ratelband, Koos Stompé, Manon Thomas, Dries Roelvink en nog een paar mensen die ik niet weet thuis te brengen - waarvan waarschijnlijk twee die Gebroeders Ko zijn - uit hun dak te gaan op een stampende midi-dreun.

Nu heb ik als diep-Fries van carnaval helemaal geen kaas gegeten, maar dit was toch wel een... ehm... eye-opener. Sinds ik in de entertainment business werk krijg ik dingen te zien en te horen waarvan ik het bestaan niet had vermoed. En inderdaad, daar zitten ook dingen bij die ik liever niet had geweten ;-)

Hiervoor: "Stichting Brein wil óók content blokkeren" | Hierna: "Stevige dame" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!