eKudos

Donderdag 08 Maart 2007 om 18:03

Nieuw: eKudos, een soort Nederlandsche Digg.com. Nogal Web 2.0, en zoals zoveel Web 2.0 initiatieven is het op dit moment vooral nog een belofte van succes, maar in potentie kan dit een verrijking van ons hoekje van het Internet zijn.

Hoe werkt het? Vindt u een artikel op KQ (of een van de vele andere websites die mee-experimenteren) de moeite waard, dan kunt u dat één muisklik kenbaar maken. Daarvoor moet u dan wel eerst eenmalig een account op eKudos.nl hebben aangemaakt, maar dat loont de moeite. Want het leuke van dit soort 'social bookmarking' diensten is dat ze, als ze zich eenmaal door de lastige opstartfase heen hebben geworsteld, hun gebruikers een aardig compleet beeld kunnen geven van welke artikelen 'hot' zijn. En hoe meer sites meedoen - en hoe meer gebruikers meedoen - hoe beter het werkt. Dus hop hop, in galop naar eKudos!

Hiervoor: "Yamaha P-37D" | Hierna: "Xtreme moet blijven, weet je..." | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for Pelle

Nieuw? eKudos bestaat toch al bijna een half jaar? Dat is niet echt nieuw meer toch, in internet-sferen ;)

Pelle (URL) · 09-03-’07 10:55 · Reageer op Pelle

gravatar for Gert Jan
In reactie op : True, true… ;-)

eKudos timmert al een tijdje aan de weg, maar sloeg tot nu toe niet echt een deuk in een pakje boter. Om als social bookmarking service succesvol te zijn heb je een redelijk grote userbase nodig, en dat is natuurlijk lastig in de opstartfase. Het lijkt er echter op dat de site nu momentum krijgt. Een paar grotere sites en weblogs (o.a. MarketingFacts, Jaggle, Sargasso en Retecool) hebben eKudos gisteren bij wijze van test toegevoegd. Ik gun die jongens een mogelijke doorbraak wel, dus doe ik even mee aan het promoten van de service.

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 09-03-’07 11:20 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Tri Pham

Welke genie heeft de Wordpress plugin geschreven? Oja, nu weet ik het weer :-)

Tri Pham (URL) · 10-03-’07 01:08 · Reageer op Tri Pham

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Had ik gezien! Maar ja, aangezien ik een échte weblogtool gebruik in plaats van WordPress… ;-) Leuk je weer eens langs te zien komen! Alles goed aan de West Coast, afgezien van de schandalig lange vakanties? Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 10-03-’07 10:43 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Tri Pham

Ja, alles gaat goed hier in het zonnige LA :) Nu begin ik het weer druk te krijgen met school, zoals hoort. Daarnaast ben ik veel aan het socializen met andere studenten. Kortom, ik heb het hier naar mijn zin :-)

Tri Pham (URL) · 10-03-’07 18:46 · Reageer op Tri PhamVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!