Subaru draadframe

Donderdag 15 Maart 2007 om 13:15

Kijk, da's nog eens creatief: hier wordt de virtuele wereld van CAD opeens onze werkelijheid ingetrokken in plaats van andersom. Ben Radcliffe maakte dit kunstwerk getiteld “Modern Japanese Classic”. (via: windingroad.com)


Hiervoor: "Kerkmodel is uitgewerkt" | Hierna: "Bianca Ryan" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Iks nap het niet :-( Subaru is toch geen Japanse auto?

Mutti (URL) · 20-03-’07 10:31 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Jawel hoor, hartstikke Japans. En CAD (Computer Aided Design) is een ontwerptechniek waarbij je de vorm van een virtueel object in drie dimensies met lijnen beschrijft en later ‘bekleed’. Aan de hand van dat ontwerp wordt het object dan later gebouwd (CAM, Computer Aided Manufacturing). Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 20-03-’07 14:50 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Ik heb even met mijn kalf, jouw vader, geploegd, omdat ik aan mezelf begon te twijfelen… Durf je wel, je oude moeder zo aan ‘t twijfelen brengen? GGGrrrr!! En hij bevestigde wat ik al dacht: een Subaru is een Koreaanse auto!! ‘t Draadframe is dan misschien wel Japans, maar de Subaru niet. Trouwens, wie wil er vandaag de dag nog in Japanner rijden?!!! Na die vernederende uitspraken… Hoogste tijd om ze te gaan boycotten! Mutti (URL) · 21-03-’07 14:11 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Het spijt me voor je, maar Subaru is echt Japans… De naam is Japans en staat voor de groep van 6 sterren die wij de Pleiaden noemen (vandaar ook het logo met 6 sterren). Subaru is sinds de oprichting in 1917 al Japans, ze bouwden in de jaren ’40 de beruchte Zero-jachtvliegtuigen waarmee de kamikazepiloten hun gewisse dood tegemoet vlogen. Veiligheid was niet het sterkste punt, maar dat maakte ook niet zoveel uit ;-) Na de oorlog is Subaru gereorganiseerd en onderdeel geworden van het Fuji concern. Sinds 1955 maken ze auto’s. Zie http://www.subaru-global.com/ Ik denk dat je verwarring ontstaan is doordat de dealer Daewoo’s verkocht – en dat zijn echte Koreanen. Tegenwoordig heten ze Chevrolet, maar da’s natuurlijk alleen een plakplaatje ;-) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 21-03-’07 15:02 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Ik zeg niks meer :-( Je vader blijft erbij dat het een Koreaan is… Mutti (URL) · 21-03-’07 17:42 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!