Uitersten

Vrijdag 23 Maart 2007 om 20:10

Weinig updates op KQ, want ik zit in een hectische periode. Ruim voor de nummer 1 (U2, uiteraard!) van Radio Veronica's 80's top 880 vanavond even voor 19:00 door de ether klonk (en de website dus weer moest worden ontdaan van alle jaren '80 items zoals SpaceInvaders en Tetris) startte om 13:00 alweer het volgende project: de Sky Radio 101 FM veiling voor War Child. Maandag gaan we op Radio Veronica naadloos verder met de Rolling Stones, een week later dompelen we Classic FM in de passie-muziek voor de Goede Week.

Morgen neem ik niet de auto maar de trein naar Zwolle, zodat ik me onderweg rustig kan voorbereiden op de Landelijke Vergadering van de NGK, gevolgd door een meeting over een nieuw op te zetten journalistiek weblog & internetmagazine dat zich gaat richten op religieus geïnteresseerden. Ik ga op reis en neem mee... een PowerBook met honderden pagina's vergaderstukken en een iPod met Ton Koopmans tweede opname ('06) van de Matthaüs Passion voor de heenreis en Neil Young's recente topalbums Live at Massey '71 (uitgegeven in '07) en Living with War ('06) voor de terugreis. Wellicht morgenavond meer, als ik niet al te gaar ben ;-)


Hiervoor: "Bianca Ryan" | Hierna: "We're sorry..." | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!