ING 'corrigeert' salaris Tilmant én reorganiseert

Maandag 02 April 2007 om 11:31

Opmerkelijk: waar menige CAO-onderhandeling zou stuklopen op een looneis van 3,16% verhoogde ING het salaris van haar bestuursvoorzitter Michel Tilmant het afgelopen jaar met 316%. Toegegeven, zijn jaarsalaris van 4,3 miljoen bedraagt minder dan 0,6 promille van de 7,7 miljard euro winst die ING boekte - maar het blijft een exorbitante stijging. Ik ben benieuwd of al die andere medewerkers, die minstens mede verantwoordelijk zijn voor dat bedrijfsresultaat, een soortgelijke correctie van hun financiële compensatie tegemoet mogen zien. Of dan tenminste die twee- tot drieduizend medewerkers die hun baan gaan verliezen in de aangekondigde reorganisatie...

Hiervoor: "Google als touroperator" | Hierna: "Apple en EMI: HQ downloads, geen DRM" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags:

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Wij hebben ons er zaterdag al over opgewonden… Zeker weten dat je oudste broer geen soortgelijke financiële correctie heeft gehad. Was het wel zo, hou zou het ons zeker hebben laten weten… Nee, ‘k denk meer dat hij zich afvraagt: zit ik ook bij die twee- of drieduizend? Zou zo’n man nou zelf weten wát hij met al dat geld moet doen? Kun je niet eens op een fatsoenlijke manier opmaken, lijkt me… :-)

Mutti (URL) · 02-04-’07 18:27 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags:

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!