La Douce France

Zaterdag 18 Augustus 2007 om 18:09

Het zuiden van Frankrijk heeft ons al vaker vergast op de heerlijkste geuren, kleuren en smaken. Honing, lavendel, olijven... en dan die schitterende natuur, plus de praktisch spijkerharde mooi-weergarantie, bijna net zo hard als de rotsgrond waar we onze spijkerharingen in meppen (tussen haakjes, wist u dat ze die dingen in Frankrijk sardines noemen? Ik dus niet, en ik had er wel een paar extra nodig...)

We gaan zo langzaamaan weer op huis aan, het is - letterlijk en figuurlijk - mooi geweest. Een paar plaatjes vindt u alvast op Flickr: klik op de kleine vierkante fotootjes bovenaan de pagina en blader er maar eens doorheen. Meer, véél meer, volgt als we weer thuis zijn.


Hiervoor: "iPhone mania" | Hierna: "Prof. Hoek over homofilie" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Doe het rustig en voorzichtig aan als je weer naar ‘t noorden gaat reizen. Genoten van de foto’s die je liet zien. Lijkt op een échte vakantie! :-)

Mutti (URL) · 20-08-’07 09:52 · Reageer op Mutti

gravatar for Marina

Nu pas zie ik je logje… en dat terwijl jullie alweer thuis zijn.
Mooie foto! Ik verheug me op de rest.

Marina (URL) · 21-08-’07 18:47 · Reageer op Marina

gravatar for Mutti
In reactie op : Je gaat me toch niet vertellen dat hij alweer contact met z’n werk heeft gehad? :,-( Mutti (URL) · 21-08-’07 19:31 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Hahaha, Marina is geen werk hoor… dat wil zeggen, ze is óók een collega, maar toch vooral een lieve vriendin :-) En zonder Miss M waren onze vissen verzopen en de planten verhongerd… Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 21-08-’07 20:58 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Bij de weg… Dat van die plantjes, dat snap ik! Maar dat van die vissen… Of denk je dat Noach ook een aantal aquariums aan boord had? :-) ‘k Denk het niet! Mutti (URL) · 21-08-’07 21:55 · Reageer op Mutti

gravatar for Marina

Oh, dat betekent dat alles inderdaad nog leeft sinds gisteren?
Goed om te horen. :D

Marina (URL) · 21-08-’07 22:26 · Reageer op MarinaVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!