The Police

Vrijdag 14 September 2007 om 09:00

Voor de puistige puber die ik ooit was kon het trio Sting, Stewart Copeland en Andy Summers weinig fout doen. Muzikale helden waren het, en toen ik aan de vooropleiding van het conservatorium begon nam ik me heilig voor ze bij de eerste de beste gelegenheid te gaan zien. Laat dat nou net in 1985 zijn geweest, het jaar waarop The Police niet uit elkaar viel maar wél besloot 'een pauze in te lassen' en voorlopig niet meer samen op te treden. Die pauze duurde tweeëntwintig jaar...

Edoch, geduld wordt beloond: vanavond is het dan eindelijk zover. Samen met vriendin Marina ga ik de ondertussen krasse knarren live aanschouwen, inclusief Stings zoon Joe in het voorprogramma. Yihaa!


Hiervoor: "En nóg 'n zwart beest..." | Hierna: "The Police II" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags:

Reisgenoten

gravatar for Marina

Het is niet alleen wonderlijk dat ze weer bij elkaar zijn. Vanmorgen hoorde ik ook nog eens dat zelfs het geluid in de ArenA goed schijnt te zijn. Minstens een evengroot wonder, denk ik zo. Het moet niet gekker worden.
:P

The Police maakt natuurlijk geweldige muziek en ik ben súperblij dat ik mee mag, maar als meisje zijnde moet ik daar dan ook nog even aan toevoegen dat ik hoop dat Sting weer zo’n mooi pakje aan heeft als de laatste keer in Ahoy. :-)

Marina (URL) · 14-09-’07 09:05 · Reageer op Marina

gravatar for terp

Ben jaloers! veel luister genot!

terp ( E-mail ) · 14-09-’07 13:40 · Reageer op terp

gravatar for Annelies

GAAF!!!!!!
Jij en Jochum hebben mij enorm aangestoken en ik ben dan ook al jaaaaaaren een grote Sting fan! Ben nu dus ook giga jaloers op jou.
Schrijf je wel direct een verslag nadat je bent geweest? Met foto’s!!!

Annelies ( E-mail ) · 24-09-’07 12:06 · Reageer op Annelies



Verder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags:

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!