Hillsong United II

Zondag 16 September 2007 om 12:34

Hillsong United


(Problemen met de videoclip? Bekijk 'm op YouTube!)


Hiervoor: "Stemmen met gebonden handen en voeten" | Hierna: "Troonrede 2007" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , , ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Ah ja, nu weet ik weer waarom ik zo blij was dat ik de stop los kon draaien :-):-p

Mutti (URL) · 17-09-’07 22:35 · Reageer op Mutti

gravatar for Marc

God is al goed. Nu alleen Hillsong United nog.

Marc (URL) · 18-09-’07 11:04 · Reageer op Marc

gravatar for sergej

Hillsong. Muzikaal gezien simpel effectbejag. Tekstueel mager. Maar wel retecommercieel – natuurlijk, als je links met Pastor Prince en zijn Prosperity Gospel hebt.
Ben je niet zo heel weg van Hillsong, zoek dan eens op YouTube naar Hill$ong. Aardig pittige maar ook rake parodie. Kun je nog gemenere persiflages aan, check dan eens op Southpark Christian Rock Band. Auw. Dat doet zeer, want: niet helemaal onterecht.
Sinds wanneer kun je christen zijn en tegelijk voor de veiligcommerciele middenweg gaan? WWJD?

sergej ( E-mail ) · 18-09-’07 22:00 · Reageer op sergej

gravatar for Gert Jan Kole

Het was een aparte ervaring. Een paar jaar geleden was ik bij een workshop met aansluitend concert van Hillsong in Den Haag, waar ik ‘opgebouwd’ weer vandaan kwam. Dit keer sloeg de vonk compleet niet over, integendeel: ik merkte dat ik er wat depressief van werd. Dat zal deels met mij te maken hebben gehad, deels met de fantastische avond ervoor (The Police), deels met het olympisch stadion, deels met het publiek dat veel minder betrokken leek dan de vorige keer, deels met Hillsong die in mijn beleving meer met de show bezig was dan werkelijk tot lofprijzing te komen – in elk geval, het was een deceptie. Ter plekke besloot ik er niets over te schrijven, onder het motto: als je niets opbouwends kunt zeggen, hou dan je mond.

Thuisgekomen ervoer ik het fragmentje video dat ik hier op de site heb gezet als veelzeggend. Daarom heb ik er toch een postje aan gewaagd, maar dan eentje zonder woorden. Die woorden bleken ook niet nodig: Marc verwoorde in zijn reactie mijn gevoelens ‘spot on’ en Sergej maakte ‘m netjes af ;-)

Maar… mijn dochter heeft een heerlijke dag met deze jongens gehad, eerst op de Dam en later in het stadion. Zou het dan toch, zoals de Engelsen zeggen ‘in the eye of the beholder’ zitten? Ik weet het even niet meer.

Gert Jan Kole ( E-mail ) (URL) · 18-09-’07 22:15 · Reageer op Gert Jan Kole

gravatar for Marina
In reactie op : In the eye of the beholder. Daar ben ik van overtuigd. Marina (URL) · 18-09-’07 23:29 · Reageer op Marina

gravatar for Marc

Sergej, ik kwam die clip toevallig tegen op Goedgelovig.nl:
http://goedgelovig.wordpress.com/2007/09..
Werd natuurlijk gevolgd door een felle discussie.

Marc · 19-09-’07 07:40 · Reageer op Marc

gravatar for Marc

Oja, ik denk we elkaar nog kennen uit een ‘vorig leven’. Music & Art.

Marc ( E-mail ) · 19-09-’07 07:41 · Reageer op Marc

gravatar for Steef

Makkelijk om deze jongens allemaal af te kraken… Voor mij blijft het geweldig. Ik was erbij op de 15e, en het was erg indrukwekkend. De jongens weten gewoon hoe ze een (jong, christelijk) publiek een prachtige avond moeten bezorgen. Echt klasse!

Steef ( E-mail ) · 29-11-’07 13:53 · Reageer op SteefVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!