Maanlicht

Vrijdag 28 September 2007 om 21:15

Woensdagavond, half elf. We lopen de kerk uit na een vergadering en aansluitende koorrepetitie. Een dik pak wolken schuift voor de maan, maar die is zo groot en schijnt zo fel (of eigenlijk natuurlijk; het licht van de zon reflecteert zo sterk op de maan) dat het wolkendek doorstraald wordt. Fluks de camera uit de tas gegrist, ministatiefje eronder geschroefd en op het dak van de auto gepoot. De voortjakkerende wolken plooien zich kortstondig gehoorzaam in de vorm die wordt gedicteerd door de omlijsting van de bomen. Het licht van de straatlantaarns strijkt van onderaf langs de bladeren, de maan breekt door de wolken en werpt een bundel licht naar beneden. Klik. Drie seconden later gaat de sluiter weer dicht en staat het er op. Als we de auto starten is de hemel helemaal opengetrokken.


Hiervoor: "Scherven" | Hierna: "Rijen, rijen rijen in een wagentje..." | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for pG:lekkerzeuren

Kun je niet fietsen naar de kerk? (zie volgende post ;)

pG:lekkerzeuren ( E-mail ) · 04-10-’07 13:29 · Reageer op pG:lekkerzeuren

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Da’s 45 kilometer heen en terug… als jij voortaan die paar meter naar de zaak fietst, ga ik op de fiets naar de kerk. HOOR JE ME! Deal? :) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 04-10-’07 13:49 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Marina


Verder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!