Koninginnedag 2008

Woensdag 30 April 2008 om 14:59

We beginnen het zowaar te leren. De eerste voorzorgsmaatregel was gewoon met de fiets gaan, dan kun je geen grote dingen mee naar huis nemen. De tweede was niet te vroeg gaan (dan is de keuze te groot), niet te laat (dan krijg je alles vrijwel gratis mee) maar nét na het middaguur. De derde was geen contanten meenemen, maar die truc werd helaas door een pinautomaat op de vrijmarkt tenietgedaan. Desondanks was de schade te overzien.

Ilia scoorde opnieuw een PlayStation spel en sleepte op de valreep nog een stuurtje voor de PS2 mee. Jochum is helemaal blij met Shrek II, ook al voor de PS2. Rineke scoorde een echte oude koektrommel-die-wél-sluit (nooit geweten dat daar een trauma zat, maar dat is dan nu opgelost) en een stapel LP's van Ricky en Slingertje Elly en Rikkert, waaronder een paar die ik niet eens kende. En ik... heb de afgebeelde platen (goeddeels in mint conditie) bemachtigd, waarmee ik straks m'n luisterhoekje maar eens ga inwijden.

Hiervoor: "Capstan table" | Hierna: "Gitar Idols" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Marina

Goeie buit. :-) Enjoy!

Marina (URL) · 30-04-’08 15:29 · Reageer op MarinaVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!