Annunciatie

Zondag 25 Mei 2008 om 16:21

Vorige week liepen we de huisartsenpraktijk in om een paar hechtingen uit Jochums been te laten halen. De dramatiek waarmee dat gepaard ging zal ik u besparen. Veel keus heb ik trouwens niet: KQ zou subiet worden aangemerkt als 16+ vanwege Groteske Horror Simulatie ™. De foto's zijn al evenmin geschikt voor publicatie. Laat ik volstaan met te zeggen dat we het allemaal - inclusief de doktersassistente - overleefd hebben.

Ter compensatie laat ik u een van de tientallen iconen zien waarmee de gangen van de praktijk tijdelijk zijn getooid, tot mijn blijde verrassing. Adembenemend mooie iconen, met exuberante kleuren. Paul Brenninkmeijer en Hermann Sleeuwenhoek exposeren er: deze icoon (Annunciatie, eitempera op paneel en linnen met een halo van kristallen) is van de hand van de laatste. Klik groot voor het complete paneel.


Hiervoor: "Smurfenijs" | Hierna: "Poser" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , ,

Reisgenoten

gravatar for Ria Verhoef-Sleeuwenhoek

Beste Gert-Jan Wat fijn dat U belangstelling toont voor de kunst waar mijn broer (Hermann Sleeuwenhoek) zoveel tijd en aandacht aan schenkt maar bovenal heel veel vertrouwen en geloof uit put.
Het is dus niet voor niets geweest dat je zoon gewond was aan zijn been anders had je al dit moois niet kunnen aanschouwen. Toch hoop ik dat hij niet al te veel heeft moeten lijden.
Groet Ria Verhoef-Sleeuwenhoek

Ria Verhoef-Sleeuwenhoek ( E-mail ) · 28-05-’08 15:24 · Reageer op Ria Verhoef-Sleeuwenhoek

gravatar for Mutti

Gelukkig maar dat jullie het allemaal overleefd hebben. Denk dat ik me wel iets kan voorstellen bij het drama dat hij ten tonele voerde… :-)
Blij dat jij altijd vrij gemakkelijk was bij al je doktersbezoeken. Nou ja, behalve die ene keer, toen je onder het bureau kroop van Oosterhagen, en geen griepspuit wilde.:-)
Mooie Icoon, heel mooi!

Mutti (URL) · 29-05-’08 23:17 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!