Prins Willim

Zaterdag 18 Oktober 2008 om 23:18

In Den Helder ligt - nog wel - de Prins Willim afgemeerd. De 54 meter lange masten torenen hoog boven de andere schepen in de haven uit, waardoor deze in Makkum gebouwde replica van de in 1662 voor de kust van Madagaskar vergane driemaster al van ver een echte eyecatcher is.

Vanmiddag hebben we 'm uitvoerig bekeken: alles is tot in de kleinste details verzorgd, van de hutten tot het tuigage, van de kanonnen tot het kunstige en overvloedig aanwezige houtsnijwerk. Zelfs Kobus-in-law was bij het zien van bovenstaande foto opeens gebiologeerd, dus u merkt: voor elk wat wils ;) Meer foto's in de Flickr-set!

Na afloop hebben we de lucht boven Texel bekeken - en dat kunt u na de break dunnetjes overdoen. Het is een standaard Quicktime VR, dus u mag inzoomen, uitzoomen, ronddraaien... Woei!Hiervoor: "VakantieBijbelFeest 2008 LIVE" | Hierna: "Fur Real" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Die Kobus toch!! Terwijl hij er zelf, eerder, al eens in levende lijve was. Maar ja, toen was Joëlle bij hem, durfde hij zeker niet er zo goed naar te kijken! :P Volgens Annette is ‘t borsten-nijd, dat mannen er zo door geobsedeerd raken.:’)
Mooie foto’s zeun. En wát een mooie luchten hé, boven Texel. Snap je nou dat wij niet meer zo nodig op vakantie hoeven?! :-)

Mutti (URL) · 20-10-’08 11:29 · Reageer op Mutti

gravatar for Kobus in law

Toen ik naast GJ op de bank zat en bovenstaande quote uitriep, zat Joëlle aan de andere kant naast me… (angel)

Kobus in law ( E-mail ) (URL) · 20-10-’08 15:45 · Reageer op Kobus in law

gravatar for Omi/Mutti
In reactie op : Nou en? Maakt toch niet uit? Je liet je toch wel even mooi in de kaart kijken. (angel) Omi/Mutti (URL) · 20-10-’08 18:56 · Reageer op Omi/MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!