Fur Real

Donderdag 23 Oktober 2008 om 00:14

Het komt wel vaker voor; ik blijk weer eens onder een steen te hebben geleefd. Tenminste, dat is wat Ilia met grote stelligheid poneerde toen hij de filmpjes bekeek die ik in mijn enthousiasme had gemaakt van mechanische, enigszins interactieve knuffels. Been there, done that, volgens hem lagen dit soort knuffels al in de winkel toen hij in groep 8 zat - en dat is toch al weer een jaar of 5 geleden. Hoe dan ook, voor mij was het nieuw, ik vond het leuk en ik heb het gefilmd.
Net vanmiddag beloofde ik mijn collega's Marina en Bas met ze mee te gaan naar de Efteling. Lang hebben ze gepushed en lang heb ik volgehouden dat ik daar 35 jaar geleden al eens heb rondgelopen en dat ik me niet kon voorstellen wat er nou magisch was aan mechanisch bewegende sprookjesfiguren. Vanmiddag gooide ik de handdoek in de ring omdat ze zó enthousiast vertelden dat alleen hun glunderende gezichten daar al een attractie op zich zouden zijn. Nog steeds een prima reden, maar na vanavond denk ik dat ik me óók kostelijk ga vermaken met de animatronics. Weer iets over mezelf geleerd.


Hiervoor: "Prins Willim" | Hierna: "Interactieven" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Jij bent écht niet de enige hoor, die onder een steen heeft geleefd als ‘t om dit soort speelgoed gaat. Ik had ze, hiervoor, ook nog nooit gezien! :-)
Maar dat je naar de Efteling gaat…!! :-( Gooi je zomaar een een heel stuk opvoeding overboord! Kijk, vroeger… zo’n 35 jaar geleden, toen was het nog écht een Sprookjestuin, net als die in… Oeps, waar was dat ook maar weer, zijn we ook met jullie geweest, ze hadden daar de keulsepot waar Piggelmee in woont, Roden ofzo? Maar tegenwoordig… Zeun toch!! Ik voel me diep treurig nu!

Mutti (URL) · 02-11-’08 14:05 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!