You, sir, have got balls.

Zondag 25 Januari 2009 om 21:27

Kunst

Het blijkt een sinds 2005 terugkerend fenomeen: LightArt Kijkduin. We hadden geen idee. Joëlle wist het ons te vertellen toen we in Kijkduin arriveerden, nadat we vanmiddag impulsief besloten naar de zee te willen, even impulsief besloten haar op te halen toen ze via Twitter daar beleefd om vroeg en reedsch en route Kijkduin uitkozen als dichtstbijzijnd noordzeestrand, uitgaand van de veronderstelling dat de kortste verbinding tussen twee punten een recht lijnstuk is - en geen lijn: een lijn heeft immers geen begin of eind. Maar dat terzijde. Kobus zou ook komen, maar is waarschijnlijk even voorbij Enkhuizen gestrand met zijn fiets...

Anyway. Omdat we dus niet voor de kleurige ballen gingen maar om de zeelucht op te snuiven (hetgeen maar mondjesmaat lukte vanwege de sterke aflandige wind) heb ik de meeste foto's van het strand en de zee gemaakt. Pas toen we na een kop warme Chocomel met slagroom ruim na zonsondergang weer naar de auto wandelden werden we echt gegrepen door de bijzondere uitstraling van de ballen.

U vindt alle plaatjes in de Flickr-set! Voor de liefhebbers die de zee willen zien bewegen staat er na de break een videofragmentje.


Hiervoor: "Omdat het nog zo lang duurt voor het zomer is..." | Hierna: "Gestolde beweging" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for lijn

Wikipedia heeft het natuurlijk helemaal verkeerd met de definitie van een lijn, maar wie ben ik om dat te beweren…

lijn (URL) · 25-01-’09 22:20 · Reageer op lijn · Lees de reactie van Gert Jan

gravatar for Gert Jan
In reactie op lijn:

Lieverd, ik kan aan jou ook kop noch kont vastknopen, dus dat bevestigt dat een Lijn geen begin of eind heeft, toch? ;-)

Maar ik had inderdaad tenminste een foto van jou als illustratie verwacht. Nu is het Wikipedia, dus je kunt dat zelf corrigeren… ;-)

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 25-01-’09 22:25 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Gert Jan

En om misverstanden te voorkomen (GJ! Wat zeg je nu! Dat klinkt heul niet aardig!) nog even voor wie Lijn niet kent: Lijn is behalve een lieve vriendin ook een hardcore meisjesnerd, en as such onnavolgbaar voor gewone stervelingen als ik.

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 25-01-’09 22:46 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti

Er moet zondagavond een prachtige zonsondergang te zien zijn geweest… Net als gisteravond.
Helaas waren wij zondag verhinderd en dachten er gisteren niet aan.
Vandaag zijn ze vergeten de zon op te laten komen…, dus ook geen ondergang. :’-D

Hier was was de wind niet aflandig, zondag. Nu wel.

Mutti (URL) · 27-01-’09 17:51 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!