Video: Erwin Peters en Mark King

Vrijdag 27 Februari 2009 om 17:55

Zaterdag presenteren Erwin Peters en Mark King samen het laatste uur van Radio Veronica's 80's Top 880. Bij het voorbereidende interview was ik aanwezig met m'n camera's. De sfeer was opperbest en heel relaxed - niet zo verwonderlijk, als je twee muziekdieren met elkaar laat praten over de muziek die hun levens heeft gekleurd.

Toen Erwin mij na afloop van het interview vroeg of hij nog iets vergeten was, greep ik m'n kans en vroeg of ze samen wilden musiceren. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd: het plezier spatte eraf! Nu kunnen we daar niet zo heel veel mee binnen het format van Radio Veronica maar het resultaat was té leuk om niet te publiceren, dus u krijgt een fragmentje van me :-) (update: bekijk ook de 'behind the scenes'-video!)


Hiervoor: "Video: Marike Jager in MogguhRick" | Hierna: "Video: Erwin Peters en Mark King (behind the scenes…" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!