Prunusbloesem

Zaterdag 04 April 2009 om 13:37

Uw redacteur krijgt moppers omdat de updatefrequentie van KQ zo laag ligt - de energie zou in Twitter gaan zitten. Nu valt dat laatste erg mee: volgens de mensen die het weten kunnen heb ik in ruim een jaar Twitteren zo'n dikke acht uur verspild. M'n tijd en energie gaat dus ergens anders in zitten, waarvan m'n werk de grootste tijdvreter is en de grootste energievreter m'n eigen gedachten. Maar daarover blog, hyve of twitter ik niet - sommige dingen zijn gewoon niet bedoeld om te delen.

Prunusbloesem

Wat ik wél graag met u deel is de prachtige prunusbloesem aan de tak die Rineke vorige week meenam uit Winterswijk, afkomstig van een omgekapte boom bij het revalidatiecentrum waar haar moeder momenteel verblijft. De lente in huis, en desgewenst nu ook op uw desktop :-)

Prunusbloesem (groot) Download als grote afbeelding

Hiervoor: "Psalmen voor Nu - Tivoli 2009" | Hierna: "Het Wassende Water" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Ah, dat was nou niet de bedoeling, dat je het als moppers ging ervaren. Snik. ‘t Was meer een constatering van het feit dat veel weblogs doodgevallen zijn sinds hun eigenaren zijn gaan twitteren.

Mooie foto, van een mooie tak. En door ‘m vast te leggen hou je de lente nog even vast. Want binnenshuis gaan die voorjaarsbloeiers snel naar hun eindje.

Mutti (URL) · 06-04-’09 13:12 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!