Stel je voor! (Vakantiebijbelfeest 2010)

Woensdag 20 Oktober 2010 om 23:19

Herfstvakantie in Utrecht, de regen valt met bakken uit de hemel. Maar binnen in de Jeruzalemkerk is het warm en alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom op het vakantiebijbelfeest!

Vorig jaar namen Rineke en ik afscheid en werden we hartverwarmend uitgezwaaid, maar deze dagen lopen we weer als vanouds rond op het feest... De zangleider, vriendin Mariette, kan namelijk elk moment worden weggeroepen om te kramen en ik ben haar plan B. Zolang ze er nog is heb ik echter alle tijd om te genieten en te fotograferen!

De plaatjes vindt u in een Flickr-setje van het VBF 2010. Na de break een filmpje dat twee filmpjes die Rineke maakte van de Vogels (de oudste groep kinderen) die na tweemaal een half uurtje djembé-workshop van Samir ons versteld lieten staan met een kort voorproefje van het optreden dat ze voorbereiden!

Vogels


Hiervoor: "Op een grote paddenstoel..." | Hierna: "Kleur en contrast" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!