Frankrijk 2011

Maandag 08 Augustus 2011 om 21:01

Go with the flow

Groisy, Haute-Savoie, l'heure bleue. Een secondenlange sluitertijd helpt me de verstilde sfeer van het haast geruisloos tussen de keien van La Fillière doorstromende water te vangen, door elke beweging te transformeren tot een vage flard mist.

Een dag later stort een ontembare rivier zich door de bedding en breken diezelfde keien de kolkende stroom uiteen in woeste golven en een mist van fijne waterdruppels, beschenen door de avondzon.

Go with the raging stream

Wat meer plaatjes van allerlei moois dat ik tijdens onze heerlijke vakantie (Vosges > Haute-Savoie > Provence-Alpes > Gard > Ain > Luxemburg > Winterswijk) tegenkwam vindt u in de MobileMe Gallery. En nee, ik was niet alleen - integendeel, ons reisgezelschap varieerde van 4 tot 16 lieve mensen, maar die blijven hier letterlijk en figuurlijk buiten schot ;-)


Hiervoor: "Kleine ontdekkingsreiziger" | Hierna: "Onweer" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Dat herken ik. ‘t Ene moment zat je vader nog met z’n stoel tussen de de keien, voetjes in het water, en naast zich een kratje bier, en ‘t andere moment was het bier spoorloos verdwenen en was het rustig kabbelende water veranderd in een woeste kolkende massa…

Mutti (URL) · 08-08-’11 23:12 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!