De eerste klap...

Zaterdag 03 November 2012 om 08:43

En we zijn los: vandaag gaat MyRadio eindelijk uit Beta! Trots op m'n team, en op de meer dan een half miljoen betatesters die MyRadio hebben helpen perfectioneren. En blij met de kraamkamer die de Sky Radio Group voor ons inrichtte.

Bijna twee jaar geleden bespraken Charley Moolhuizen en ik ons plan voor MyRadio met toenmalig SRG CEO Ab Trik. We zeiden dat Personalised Radio de toekomst van radio was en dat SRG het enige Nederlandse bedrijf was waar MyRadio geboren zou kunnen worden, omdat we als enige alle benodigde kennis, kunde en vaardigheden in huis hadden, van old skool radiomaken en streaming technology tot en met hardcore coding en product development. Het enige wat we nog meer nodig hadden was het lef om MyRadio 'gewoon' te gaan maken en de radio revolutie te ontketenen. Ab bleek ijzeren ballen te hebben. That's where it started.

Een half jaar later had ik het plan uitgewerkt tot een heus 'MyRadio Visiedocument' en gaf grootaandeelhouder TMG groen licht met een bijbehorend budget. Een hectisch jaar volgde. We streken neer in een kamer op de tot dat moment zo rustige directievloer. Halverwege droeg Ab het stokje over aan Philip Alberdingk Thijm, die zijn schouders eronder zette en extra budget vrijmaakte zodat we nieuwe features konden bouwen die voortvloeiden uit nieuwe inzichten. Zoals crossfades, een feature die Niels Hoogland in zijn eerste week als MyRadio manager bovenaan de wishlist plaatste - en héél terecht, zo bleek toen we het eenmaal hadden, maar zelden leverde één woord zoveel technische uitdagingen op ;-).

Trots, blij, en dankbaar voor het vertrouwen dat m'n collega's in me stelden toen MyRadio nog niet meer was dan een woest idee met een héél fors prijskaartje. Toen ik voor m'n MyRadio businesscard een songtitle moest aanleveren was de keus dan ook snel gemaakt.

Meer campagne beeld bij MyRadio

Hiervoor: "Zonnebloemen tussen Massignieu en Cerveyrieu" | Hierna: "Komt Vrienden In Het Ronde" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , , ,

Reisgenoten

gravatar for lijn

Gefeliciteerd voor jou, Charley en de rest van het team! Topprestatie!

lijn · 03-11-’12 13:08 · Reageer op lijn

gravatar for Mutti

Wij zijn trots op je! Ook al gaat het meeste me boven de pet en geniet ik gewoon van de afdeling klassieke muziek!:-) De rest moet je me maar nog eens uitleggen!
Maar we hopen vooral dat het woordje ‘druk druk’ nu wat meer uit je vocabulaire gaat verdwijnen! :-)
En natuurlijk wensen we jullie toe dat het een succes gaat worden!

Mutti (URL) · 03-11-’12 13:43 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!