Ouwehands Dierenpark

Zondag 28 Juni 2009 om 20:18

Steenuil

Foto's na de break.

History of Twitter (infographic)

Dinsdag 23 Juni 2009 om 11:43

Manolith publiceerde een fraaie infographic van InfoShot over het ontstaan en de groei van Twitter. Een heel groot plaatje, té groot voor de voorpagina: na de break kunt u scrollen!

Lasergamen

Woensdag 17 Juni 2009 om 21:51

Dinsdagavond was de terugkomavond van de groeigroep. Geen idee wat voor beeld die woorden bij u oproepen, maar ik vermoed dat u niet meteen denkt aan een gezellige, ontspannen avond met lieve mensen, heerlijk eten, goede gesprekken, verdiepte vriendschappen en een potje lasergamen met katten. En toch was dat het precies. Korte video van die laatste activiteit na de break!

Dress less to impress

Donderdag 11 Juni 2009 om 09:22

2009-06/3611575620_6d810dc2d0_o.jpg

Voor u bovenstaande foto groot klikt - kijk eerst even naar deze uitsnede.

Vier mensen. De ene in een krijtstreepje, op Balmorals. Linksvoor een man in jeans op flipflops. Rechts iemand op sneakers en een sportieve khaki broek. Middenin zit iemand op de treden van de stenen trap, je ziet alleen een zwarte Derby-schoen. Het is een van de machtigste mannen op aarde, in werkoverleg met zijn adviseurs. No need to 'dress to impress'.

Nu mag u klikken!

(bron)

Nacht van Gebed bij de Nomaden

Zaterdag 06 Juni 2009 om 02:56

Vannacht waren we te gast in de Rembrandtkapel bij Johan ter Beek en zijn Nomaden van Soest, een groep mensen die samen meer willen ontdekken over God. Ze sluiten vriendschappen, stellen vragen aan elkaar, leren, feesten, eten en komen in actie. Gaandeweg leren ze steeds meer over Gods weg in deze complexe wereld. Kortom: een emerging church.

Tijdens een deel van de Nacht van Gebed zongen en speelden we met hen en leden van het Psalmen voor Nu team het psalmboek door - want zoals Augustinus al zei, zingen is twee keer bidden. Na de break: een video en wat foto's.