Zonnebloemen tussen Massignieu en Cerveyrieu

Donderdag 09 Augustus 2012 om 15:39

Gioberney

Donderdag 09 Augustus 2012 om 15:30

MyRadio (een echte update)

Woensdag 29 Februari 2012 om 19:53

Eindelijk mag ik u een inkijkje geven in waar ik het afgelopen jaar als 'research & development' man mee bezig ben geweest. Eerst als onderzoekstraject, maar sinds Charley en ik eind augustus groen licht kregen op m'n functionele ontwerp ook als ontwikkeltraject. MyRadio.

MyRadio is gebouwd in het diepste geheim, want de radiomarkt is een hele competitieve markt en tegelijk een klein wereldje waar iedereen bij elkaar over de vloer komt - zo niet zakelijk, dan wel privé. Daarom kregen alleen diegenen die er voor de uitoefening van hun functie kennis van moesten hebben, of wiens kennis noodzakelijk was voor het project, een minimale briefing. Het tienkoppige team stelde ik deels samen uit oude vertrouwde collega's op spilfuncties (Peter Tunderman als systeemarchitect, Marc Lubbers als graphic designer), deels uit externe specialisten en twee van m'n directe collega's van Charley's Interactive Media afdeling.

Alle andere collega's wisten niet meer dan dat er een kudde wizzkids op de bovenste verdieping was neergestreken die met 'het project van Gert Jan' bezig was. Voor vragen werden ze door m'n teamleden steevast naar mij doorverwezen en mijn antwoord was consequent 'geen commentaar'. We hebben hun geduld zwaar op de proef gesteld, maar donderdag mochten we het zwijgen dan eindelijk doorbreken. 's Morgens hebben we eerst een presentatie voor de collega's gegeven, 's middags in Pakhuis De Zwijger een presentatie voor mediabureaus en adverteerders - en nu mag ik u ook bijpraten.

Dus... wat is dat, MyRadio? Echte radio, dat om te beginnen. Maar nog veel meer.

Een update (van niks)

Dinsdag 21 Februari 2012 om 07:28

Echt, ik ben u niet vergeten. En nee, ik ben er nog. Het is ook niet alsof er niets gebeurt - integendeel. Maar sinds de laatste update, alweer een half jaar geleden, ben ik bezig met een project waarover ik u nog niets kan vertellen.

Een tipje van de sluier. In de diverse profielen die ik sinds jaar en dag zo her en der op het Internet heb rondslingeren staat steevast: "Smeedt oude (radio) en nieuwe (interactieve ~, sociale ~) media aan elkaar." Dat dus. En volgende maand meer. ;-)

Onweer

Zondag 11 September 2011 om 07:34

In eerste instantie leek het een dertien-in-een-dozijn-onweertje, zaterdagavond 10 september boven Nieuwegein. Hier en daar een lichtflitsjes, wat laf gerommel van een afstandje... puberaal gepruts in de marge. Tot een langgerekte bliksemschicht de nacht in klaarlichte dag veranderde en een oorverdovend geknetter ons deed opveren uit de bank. Toch maar even de camera pakken ;-)

Frankrijk 2011

Maandag 08 Augustus 2011 om 21:01

Go with the flow

Groisy, Haute-Savoie, l'heure bleue. Een secondenlange sluitertijd helpt me de verstilde sfeer van het haast geruisloos tussen de keien van La Fillière doorstromende water te vangen, door elke beweging te transformeren tot een vage flard mist.

Een dag later stort een ontembare rivier zich door de bedding en breken diezelfde keien de kolkende stroom uiteen in woeste golven en een mist van fijne waterdruppels, beschenen door de avondzon.

Go with the raging stream

Wat meer plaatjes van allerlei moois dat ik tijdens onze heerlijke vakantie (Vosges > Haute-Savoie > Provence-Alpes > Gard > Ain > Luxemburg > Winterswijk) tegenkwam vindt u in de MobileMe Gallery. En nee, ik was niet alleen - integendeel, ons reisgezelschap varieerde van 4 tot 16 lieve mensen, maar die blijven hier letterlijk en figuurlijk buiten schot ;-)

Kleine ontdekkingsreiziger

Maandag 11 Juli 2011 om 07:39

Ik hóór u denken: "KolesQueeste ontspoort, het lijkt wel een kattenblog te worden..." en daarin hebt u natuurlijk helemaal gelijk. Maar zolang de kittens van Mormeltje nog driest rondstappen bij A&M zijn ze té leuk om te negeren. Gelukkig kunt u dat dan weer met een gerust hart negeren, want zoals alles in het leven gaat ook dit voorbij ;-)

Voor wie er (nog) geen genoeg van kan krijgen: MEER PLAATJES!

Mormeltjes kittens - 40 dagen oud

Zaterdag 09 Juli 2011 om 12:20

Mormeltjes kittens - 20 dagen oud

Maandag 20 Juni 2011 om 11:16

Mormeltje zorgt fantastisch voor haar kittens! Alle acht groeien ze als kool. De oogjes zijn ondertussen open en het gewaggel van de kittens begint langzaam trekjes van lopen te krijgen. Tijd voor nieuwe plaatjes!