Voices of Faith

Maandag 14 Februari 2011 om 11:20

Voices of Faith is de naam van het programma waarmee het Continentals Target Team Bulgaria 2011 gaat touren. Het Target Team bestaat uit een twaalftal mensen met passie voor zang, dans, God en de mensen in Bulgarije. Ondersteund door technici en een tourmanager vertrekt het team volgende week naar dit voormalige Oostblokland om "met moderne avondvullende programma's en middelen het goede nieuws van Jezus Christus, oud maar relevant, bekend te maken."

Na twee bootcamp weekenden staan ze nu te trappelen om er op uit te gaan... Gisteravond was de 'dress rehearsal' in Rotterdam en omdat lieve vriendin Mariette één van de twaalf is was ik erbij: een paar plaatjes na de break! Wil je het team nog horen voor ze vertrekken, grijp dan zaterdag je kans in Bussum.

Hoogwater (Rijn bij Wageningen)

Zondag 16 Januari 2011 om 18:49

Hoogwater bij Wageningen

Vanmiddag daalden we op de terugweg uit de Achterhoek bij Oosterbeek af naar de Rijn, om de rivier stroomafwaarts te volgen. Gastvrij kwam ze ons al halverwege tegemoet... Wat meer plaatjes van het wassende water bij Doorwerth en Wageningen na de break.

Weekend in foto's

Zondag 19 December 2010 om 21:44

Hoe vol kan een weekend zijn...

Vrijdags doorgewerkt tot de file's in beweging raakten en 's nachts een nieuwe Android app gereleased voor mijn werkgever.

Zaterdagochtend weer gewerkt, 's middags in de sneeuw gespeeld met Jochum en wat boodschapjes gedaan, 's avonds in Ede genoten van Joëlle die met The Choir Company en Big Band The Convocation de lichtjes uit de boom zongen en speelden, 's nachts Ilia opgepikt die was gestrand in het OV.

Zondagmorgen viering in Rijnwaarde gevolgd door de generale repetitie voor Candlelight Christmas, daarna de sneeuw in met onze lieve vrienden A en M en hun kids, samen eten, daarna taxirijden, masseren... en ondertussen ook nog fotograferen. En van dat laatste kunt u een graantje meepikken, na de break.

Ik ga nog even onderuit en daarna proberen vannacht meer slaapuren te maken dan vrijdag- en zaterdagnacht bij elkaar. Als ik rond middernacht m'n bed in duik moet dat lukken! ;-)

Vreeswijk bij kaarslicht 2010

Woensdag 15 December 2010 om 22:22

2010-12/vreeswijk-bij-kaarslicht-2010.jpg

Vanavond, 15 december, zong Jochum tijdens Vreeswijk bij kaarslicht 2010 voor het eerst in het kerstkoor van meester Ton, in de voetsporen van zijn grote zus. Een wending die we vorig jaar niet hadden zien aankomen: sindsdien heeft hij echter het zingen ontdekt en is hij van 'brommer' omgeturnd tot veelbelovend zanger in de dop.

Vreeswijk bij kaarslicht was verder als vanouds (2004, 2007, 2009) feeëriek, zij het met wat commerciëlere accenten - en een icesculpter. Plaatjes na de break!

Ilse DeLange majesteitelijk in De Vorstin

Maandag 29 November 2010 om 12:08

2010-11/ilsedelange__12.jpg

"Was bijzonder vanavond, anders dan anders... Het moest ff klein ipv groot... soms moet dat" twitterde Ilse DeLange gisteravond na afloop van haar magistrale Sky Radio Showcase in De Vorstin in Hilversum. En dat is precies wat ze deed. Halverwege de set liet ze spontaan stoelen op het podium aanrukken, verzamelde de bandleden om zich heen en toverde een stampvolle zaal om tot een sfeervol, intiem onderonsje. Wat een vakvrouw! Meer plaatjes na de break.

Kijk eens hoe de bloemen groeien

Vrijdag 26 November 2010 om 19:43

Roos

Hier hadden foto's kunnen staan van de crash die afgelopen woensdag Saartje (onze Citroën Xsara) de kop kostte. Of een klaagzang over hoe onze rijdende tank (de Volvo 940) een dag later bezweek aan een gebroken distributieriem. Maar dat gaan we niet doen. In plaats daarvan krijgt u foto's van bloemen.

William de Blaise

Zaterdag 13 November 2010 om 13:35

Songs, stories and a train

Dinsdag 02 November 2010 om 11:57

Jason Upton's nieuwe album 'Live from Dublin: Songs, stories and a train' is een pareltje. Een gewone registratie van een gewoon concert annex worshipservice, zoals Jason er zovele verzorgt over de hele wereld. Niet bedoeld om ooit uit te brengen, al was het maar vanwege de treinen die op het naastgelegen rangeerterrein heen en weer rijden en de band af en toe overstemmen. Maar tegelijk was de avond zo mooi dat Jason dit voorjaar besloot de werkopname gewoon uit te brengen. Ik heb 'm gekocht via iTunes en ik ben er blij mee!

Onderstaande track is één van de stories, over hoe zijn zoontje Samuel hem probeert te helpen. Niet alleen een grappig verhaal, op een heel onderhoudende manier verteld, maar de wending aan het eind maakte het in één klap tot een heel relevant en bevrijdend verhaal voor mijzelf. En dat is nu wat ik zo leuk vind aan Jason Upton: de directe toepasbaarheid, het haarscherpe spiegelbeeld dat hij me voorhoudt, op zijn eigen, milde manier.

Download ihelpyoudaddy.mp3.

"ihelpyoudaddy" speelt.

Zonheuvel

Zondag 31 Oktober 2010 om 18:44

Zonheuvel

De kruinen van de bomen op landgoed Zonheuvel baadden in het late middagzonnetje. Meer plaatjes van de wandeling na de break!