Lees alle essays

Cato, Gijsje, Jojanneke en Robin


Cato

Cato
  • Leeftijd: 9 jaar
  • School: Basisschool Hof ter Weide
  • Groep: 6
Knutselen doe ik graag en in de binnentuin spelen met Mara. Mijn favoriete boek is Julius Zebra, rollebollen met de Romeinen. Daarom zijn we in de voorjaarsvakantie naar Rome geweest. Konden we het Colosseum in het echt zien! Cello spelen vind ik leuk en ik hou van varkens. Ik heb varkensknuffels en een varkensspaarpot en ik vind de Geertjeshoeve leuk.

(MD)


Gijsje

Gijsje
  • Leeftijd: 8 jaar
  • School: Basisschool Hof ter Weide
  • Groep: 4
Skaten doe ik graag en in de binnentuin spelen met Dana en Jip. Mijn favoriete boek is Harry Potter. Toen ik mijn feestje had, deden we een Harry Potter thema met toverdrankjes, zwerkbal en bezemstelenrace. Papa had een sorteerhoed gemaakt! Musicals vind ik leuk en bij Fanwork leer ik zingen, dansen en toneelspelen. De voorstelling waar we nu voor oefenen heet Sing! Ik hou van olifanten en van sushi. Ik heb olifantenknuffels en een olifantengieter. Ik wil graag naar Japan!

(MD)


Jojanneke

Jojanneke
  • Leeftijd: 46 jaar
  • Beroep: Docent Willem de Kooning academie Rotterdam

Cato: 'Mama houdt van koken en buiten zitten met een tijdschriftje. Ze vindt naar de stad gaan ook leuk. Of naar een museum. In Rome gingen we naar MAXXI, kunstenaars zijn daar ook uitvinders.'

(MD)


Robin

Robin
  • Leeftijd: 49 jaar
  • Beroep: Beeldredacteur bij Studio Sport

Gijsje: 'Papa houdt van cola en chocola. En ook van formule 1 en gitaarspelen.' Hij is fan van the Stones en films kijken is zijn passie. Hij gaat aan een nieuw boek beginnen; Mythos van Stephen Fry.

(MD)